Wij Zijn De Beste!

is een kinderprogramma waarin kinderen sámenwerken om te winnen.

Waarom?

In menig spel-kinderprogramma kunnen kinderen de spellen winnen door het inzetten van veelal dezelfde talenten: snelheid, kracht of slimheid bijvoorbeeld. Terwijl talenten als kennis van teamgenoten, overbrengen van talent, samenwerken en durven optreden ook zeer waardevolle talenten zijn. Bovendien is er nog te weinig diversiteit (in etniciteit, religie etc.) te zien in kinderprogramma’s.

Wat?

In deze ‘real-time talentserie werken kinderen samen om te winnen. Ze moeten kinderen op originele gebieden punten scoren, zoals creativiteit, zichzelf presenteren en teamgenoten leren kennen. Bovendien willen we in de casting van de kinderen in het programma expliciet op zoek gaan naar een zeer diverse groep kinderen. Lees het voorstel hier: Zapp TV Format – Wij zijn de beste

Hoe? 

We hebben (net als een ander groepje van Doetank PEER, Rondneuzen) meegedaan aan de Zapp TV format-pitch. Lees de oproep voor deze wedstrijd hier: Zapp zoekt jong talent! 

Stadium 

Het voorstel heeft de Zapp-pitch-ronde helaas niet gehaald. Sahil en Marcel staan echter open voor contact als je interesse hebt in dit format of op een andere manier zou willen helpen in het realiseren van dit project. Neem contact op met Sahil.

Aantal actiepunten voor PEER: 1 (format ingeleverd)

Wie?

Sahil Achahboun en Marcel Petit.

Deel op:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.