Sanne van Oosten

Ik leerde tijdens mijn studie Politicologie over de machtigen der aarde. Bij mijn studie Sociologie leerde ik juist over de onmachtigen.

Het verschil tussen macht en onmacht is een passie geworden en ik wil me  er graag voor inzetten. Toen ik voor WOMEN Inc. werkte kwam ik in contact met Chafina en Lauren die me bij de Doetank betrokken. Ik zet me graag in voor sociale gelijkheid want de vermeende gelijkheid in onze maatschappij heeft nog een lange weg te gaan.

Sanne is een PEER-idealist, een PEER-blogger en mede-oprichter Doetank PEER.

Acties: Is de Emancipatie af?, Proefkonijnen BNN, Oessepaster, Borstvoeding Mauritshuis en de blog “Pauw: niet meer van deze tijd”.

Sanne op LinkedIn

Deel op:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.