PEER-Brainstorm

Heb je soms ook het gevoel dat je iets wilt doen voor de wereld maar niet tot actie overgaat? Of goeie ideeën hebt maar toch niet zeker weet hoe je moet beginnen of te veel ‘peren’ op de weg ziet? Dan is de Peer-Brainstorm wat voor jou!

In een mooi en inspirerend kantoorpand aan de Lange Nieuwstraat gaan we samen aan de slag! Volgens de “World Cafe” methode word je geprikkeld om je nieuwe idee samen met anderen vorm te geven zodat later over kan worden gegaan tot actie! En dat doen we op de PEER-manier natuurlijk: no-nonsense happy activism! No-nonsense betekent: we beginnen klein. Je hoeft geen Martin Luther King te zijn om de wereld ietsje mooier te maken. Happy: je kiest een werkwijze die je zelf leuk vindt.

Alle acties voor sociale gelijkheid die de wereld een klein stukje mooier maken zijn welkom. Je hoeft niet gelijk met de regering te praten om het vluchtelingen probleem op te lossen (mag wel natuurlijk:-).  Je kunt beginnen met een klein spannend idee dat  later uitgroeit  tot een prachtig initiatief!

Iedereen kan meedoen en meedoen kan op twee manieren:

  1. Je hebt een goed idee en deelt deze met de aanwezigen in vooraf uitgewerkt pitch  van 1 minuut.
  2. Je hebt een goede dosis enthousiasme en een verse kritische blik en helpt de ideeën verder op weg!

Programma 

13:15-13:30 uur: Inloop en welkom met koffie en thee; gratis snacks

13.30-13:45 uur: Algemene zaken

13:45-14:00 uur: Pitchen

14:00-15:00 uur: Brainstormen

15:00-15:30 uur: Hoe nu verder?

15:30-15:45 uur: Pitch je resultaat

14:45- 16:00 uur: Afsluiting.
Wil je de wereld verbeteren maar je hebt nog geen idee wat je wilt verbeteren dan willen we jouw enthousiasme en idealisme gebruiken in deze brainstorm-sessie!

De Brainstorm wordt georganiseerd door Marjo Heijligers, Sanne Brandts, Zoë Bonnet en Jeroen Pouw

– Een klein idee is een grote stap voor de wereld –

 

Deel op: