De mensen achter Doetank PEER

Fiona Phelipa
profielfotoBij PEER ben ik projectontwikkelaar. Dat houdt in dat ik me bezighoud met de vormgeving en inhoud van de bijeenkomsten en strategie van de Doetank. PEER heeft de ambitie om een format te ontwikkelen dat landelijk uit te rollen is, zodat we over een paar jaar door het hele land maandelijkse PEER bijeenkomsten hebben.

In het dagelijks leven werk ik bij WOMEN Inc en ben ik als vrijwilliger betrokken bij PEER . Ik zet me graag in voor anderen en mijn hart ligt dan ook bij het ontwikkelen en uitvoeren van maatschappelijke projecten. Mijn opleidingsachtergrond is Culturele Maatschappelijke Vorming (Social Work).

Ik vind het belangrijk dat iedereen op deze wereld gelijke kansen heeft. Helaas is het nog lang niet zover. Hoe fijn zou het zijn als ieder mens zich veilig kan voelen! Iedereen heeft recht op onderwijs, een veilige woon- en werkomgeving, om te doen wat je wil doen (met respect voor je omgeving) en vooral om jezelf te zijn. Wat ik zo leuk vind aan PEER is dat daar mensen bij elkaar komen met eenzelfde idealisme, maar iedereen is daar vanuit een eigen motivatie of ‘drive’. Samen zijn we sterk en kunnen we onze maatschappij op positieve wijze veranderen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.