Op de koffie!

bij een vreemde of bij je buren, wie zijn zij eigenlijk? 

Waarom?

Op de koffie bij een vreemde. Op de Koffie is ontstaan als idee bij Marjolein Blüm. Zij merkte dat ze graag eens wat tegen de vooroordelen zou willen doen die ze had over haar buren.Ze ziet ze vaak lopen maar ze spreekt ze nooit echt. En weet nooit echt wat er in hen omgaat. Toen ze dit bij een PEER-meeting vertelde, gaven veel mensen aan dat ze haar verhaal herkenden.

Wat?

Het idee ontstond om de groep ‘Op de Koffie’ op te zetten. Daarin gaan mensen omstebeurt bij hun buren op de koffie en schrijven daar een verhaaltje over op de ‘Op de Koffie’-Facebookpagina. Elke zondag rond koffietijd krijg je als volger van deze pagina een verhaal uit de huiskamer van een willekeurige Nederlander.

Hoe?

Door een Facebookpagina op te richten, door een groep schrijvers te vinden en door omstebeurt gewoon op de koffie te gaan! Aanbellen en vragen of ze het leuk vinden om die dag of een aankomende dag koffie te drinken samen. Of ze anders bij jou uit te nodigen. 

Stadium

Deze actie is nog een idee. Niemand heeft het nog echt opgepakt en uitgevoerd. Wil jij het adopteren? Dat kan! Mail naar Lauren

Deel op:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.