#Nofilter: Hoe spreek je je uit tegen ongelijkheid?

Drie sprekers vertellen op deze avond hoe zij zich uitspreken tegen ongelijkheid en gaan daarna in gesprek met het publiek. Met o.a. Sylvana Simons!

Je wilt je wel uitspreken over ongelijkheid, maar bent bang wat mensen ervan zullen vinden. Of je denkt dat het niks uit zal maken. Wat helpt je de drempel over van ideaal in je hoofd naar een blog of vlog? Hoe doen andere mensen dat? Hoe spreken zij zich uit op social media, via de politiek of op familiefeestjes?

Sylvana Simons: van presentatrice naar politica, wat bewoog Sylvana om deze stap te maken en haar eigen partij op te richten? Ga hier naar de website van Art1kel.

Jelle de Boer: hoe kom je de drempel over en deel je je ervaringen? Jelle vertelt over hoe hij is begonnen met vloggen over zijn werk als sociaal makelaar en hoe hij nu anderen inspireert hun verhaal te delen. Bekijk hier de vlogs van Jelle.

Robin van der Haak: er zijn veel manieren om je uit te spreken. Robin vertelt hoe hij zich uitspreekt voor gelijkwaardigheid door documentaires en films te maken over maatschappelijke kwesties, in samenwerking met andere jongeren. Bekijk hier de website van Robin.

Aan het einde van dit event ga je naar huis met enthousiasme en tools om je uit te gaan spreken!

Dit event wordt georganiseerd door de blogredactie van Doetank PEER (Simone Schoonwater, Stefan Brakman en Babette Baldwin) in samenwerking met Wo=Men.

Voor vragen neem contact op met Simone: simone@doetankpeer.nl.

Klik hier voor het Facebook-evenement.

Datum: Donderdag 15 juni

Tijd: 19:15 inloop, 19:30 tot 21:30 uur, borrel vanaf 21:30

Locatie: De Schuur, Wijde Doelen 8, 3512 XN Utrecht

Aanmelden: meld je aan via deze link

Toegang: 5 euro

De koffie, thee en andere drankjes staan voor je klaar!

Deel op: