Als directeur/oprichter van Doetank PEER en opiniemaker zet ik me in voor het populairder maken van activisme en feminisme.

Nieuwe profielfoto oktober 2016

Ik begeleid idealisten, actiegroepen en acties, overleg met het bestuur, werf fondsen, werk aan ons netwerk en doe andere directeurige taken. Ook werk ik samen met René Strik aan de Alliantie Genderdiversiteit en geef ik workshops ‘no-nonsense happy activism’. Tenslotte ben ik feminist, opiniemaker, freelance projectleider en spreker. Op mijn website vind je daar meer over.

Het is mijn grote passie om meer mensen te helpen zichzelf te activeren voor gelijkheid. Schroom niet om contact met me op te nemen als je “iets” met activisme of feminisme wil.

“Even a journey of a thousand miles must start with one step.”

 

Rollen: Directeur, projectleider vanuit Doetank PEER in de Alliantie Genderdiversiteit

Contact: lauren@doetankpeer.nl, 0681497109

Social media: Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter

Website: www.laurensmits.nl

Acties: Vader Zoekt Verlof, Seks is geweld(ig), Hoe ben ik een feminist (x/v/m)?, Peace Challenge, Women’s March, Vrouwelijke straatnamen, Suit Supply Reversed,  KleurenpietitieV/M-meeting en PEER-Broedpad

In de media: Ik verscheen onder andere in het Lagerhuis, Het F-boek, de Volkskrant, NRC Next, Viva, Editie NL, Trouw en NPO Radio 1. Zie ook Lauren in de media.

Deel op:

Leave a Reply