Jos van Egmond

Een zelfstandig sociaal ondernemer met focus op gelijkheid en rechtvaardigheid in wat ik doe en maak

Jos van Egmond

Ik ben Jos, actief bij de actiegroep Gender & Seksualiteit. Ik bedenk graag nieuwe, eenvoudige en creatieve acties die mensen aan het denken zetten. Vrij kunnen zijn in het uiten van je identiteit vind ik erg belangrijk, en zet me dan ook in om van deze vrijheid een norm te maken in de maatschappij. Minder oordelen over anderen, meer werken aan je eigen ontwikkeling. Ik doe vaak mee aan knuffelworkshops en ik organiseer maandelijkse bijeenkomsten Sterrenkunde voor Kinderen. Ik kan apps bouwen en als je een PEER email of website stukje wilt kan je bij mij zijn. Oké knuffels. 

Rollen: Allround activist, Eventorganisator, Website en email beheer, Marketing & communicatie, verkoper gehaakte peren op events

Contact: jos@doetankpeer.nl

Actiegroep: Gender en seksualiteit

Acties: Gespreksstarter, Unusual Feminist Films, Unusual Feminist Films: Abortion rights

Deel op: