Jerona van der Gevel

Feministische filmmaker en mediaduizendpoot die door middel van cultuur de wereld een stukje beter wil maken

Ik wil graag mijn kennis van cultuur en media inzetten om belangrijke sociale thema’s onder de aandacht te brengen; thema’s met betrekking tot genderidenteit, emancipatie en seksualiteit. Door mijn studie Filmwetenschap en minor Foto JeronaGendertheorie heb ik geleerd om academisch te denken en analytisch te kijken en schrijven. Daarnaast heb ik mezelf ontwikkeld in de mediapraktijk; hoe vertel je het beste een verhaal, op papier of in videovorm? Verder houd ik me bezig met de productionele en praktische kanten van het produceren van content én wil ik me graag meer verdiepen in fondsenwerving en sponsoring voor al deze prachtige projecten.

In mijn vrije tijd ben ik boardgame enthousiast en serieuze quidditchspeler. Daarnaast ben ik groot fan van de puntkomma.

Rol / Rollen: Blogredacteur/blogger, videomaker

Social mediaTwitter

In de mediaZwerkbal

 

Deel op: