Happy Activism Festival

Doe mee aan onze crowdfunding voor het Happy Activism Festival!

Heb jij een hart voor gelijkheid? Doe mee aan onze crowdfunding voor het Happy Activism Festival, een festival waarop we activisme in het zonnetje zetten en bezoekers inspireren zich in te zetten voor een gelijke samenleving.

Activisme is terug van weggeweest. We hebben er weer zin in: sociale gelijkheid in de breedste zin van het woord wordt weer aangepakt, want vrouw, man, lhbtq+, zwart, wit, jong en oud: mensen verdienen dezelfde rechten, kansen en behandelingen. Wij zijn Doetank PEER, dé organisatie voor no-nonsense happy activisme, en wij willen een festival organiseren om dit activisme te vieren.

Op het Happy Activism Festival in Utrecht willen we ludieke, vrolijke, creatieve en baanbrekende acties in de spotlight zetten, acties uitvoeren on the spot en je inspireren om je ook na het festival in te zetten voor een betere wereld. Met workshops, zeepkisten, interactieve lezingen, speeddates met ervaren activisten, brainstormsessies, gedichten, kunst en nog veel meer. Op het Happy Activism Festival ontdek je hoe activisme, naast soms uitdagend en confronterend, ook heel leuk kan zijn en merk je dat ook jij iets kan doen voor een gelijkere samenleving! ?

Maar, zonder jou geen festival. Doetank PEER bestaat, groeit en bloeit dankzij de vrijwillige bijdrage van idealisten, op wat voor manier dan ook. Voor dit festival is dat niet anders. Steun onze crowdfunding en koop een echte gehaakte PEER, een no-nonsense happy activist tas of een van de andere tegenprestaties.

Wat je ook doneert, we zijn je enorm dankbaar! Als de crowdfunding succesvol is, starten we de officiële kaartverkoop en ontvang jij je bedankje.

Doneren kan op www.voorjebuurt.nl/happyactivismfestival

Deel op: