Happy Activism Festival

Een festival waarop activisme in de spotlight staat en waarop je geïnspireerd wordt je in te zetten voor gelijkheid.

Tijdens het Happy Activism Festival op zondag 17 september in de Kargadoor in Utrecht ontdek je hoe je creatieve acties op kunt zetten. Je wordt nog bewuster over ongelijkheid en hoe dat aan te pakken. Want activisme voor de positie van vrouw, man, lhbtqi+, zwart, wit, met of zonder beperking, jong en oud is hartstikke hard nodig. Dit festival is dé laagdrempelige manier om je onder te dompelen in activisme.

Ontdek je privileges, geniet van een muziekshow over gender, speeddate met ervaren activisten en brainstorm over gelijkheid in welke vorm dan ook. Op het Happy Activism Festival ontdek je hoe activisme, naast soms uitdagend en confronterend, ook leuk kan zijn en draag je iets bij aan gelijkheid, verbinding en bewustwording!

Mede mogelijk gemaakt door: Mama CashDe KargadoorVSBfonds en Gemeente Utrecht en door alle andere crowdfunders op www.voorjebuurt.nl.

Datum: Zondag 17 september

Tijd: 13:00 inloop, 13.30 – 18.00 uur, borrel tot 19.00 uur

Locatie: De Kargadoor, Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht

Toegang: €10,- (€7,50 voor crowdfunding supporters, €5,- voor U-pas / minima)
Enkel de begane grond (grote zaal, bar en toilet) zijn rolstoeltoegankelijk. Daarom krijgen rolstoelgebruikers 50% korting op een ticket.

Kaartverkoop: doetankpeer.yapsody.com

Contacthappyactivismfestival@doetankpeer.nl 

 

VSBfonds PAY-OFF CMYK

V7PdBlJ0_400x400

Kargadoor-logo-2016-RGB

 

 

 

Logo-Mama-Cash_300dpi

 

 

 

 

 

 

Deel op: