Grafisch vormgevers, fotografen, filmmakers en vloggers

Vrijwilligersvacature voor creatieven! Voor een kleine vrijwilligersvergoeding.

Wat houdt het in?

BlogcursusDoetank PEER is dé organisatie voor no-nonsense happy activism. We geloven dat iedereen op een laagdrempelige en leuke manier kan meedoen aan een leukere, gelijkere, socialere wereld. Voor uitingen voor onze events, projecten en acties zoeken we:

  • Grafisch vormgevers vooraf aan events;
  • Fotografen op events;
  • Filmmakers op events;
  • Vloggers & Instagram-/Facebooker op events. 

Grafisch vormgeving is voor posters en online uitingen. De rest is vooral tijdens onze events in Utrecht.

Het is bedoeld voor mensen die hun talent en vak willen inzetten voor een goed doel. In dit geval: no-nonsense happy activism & sociale gelijkheid.

Wat verwachten wij?

Leuke ontwerpen, inspirerende foto’s en vrolijke filmpjes.  We zoeken kwaliteit, maar je mag ook prima nog studeren.

Wat krijg je ervoor terug?

Afhankelijk van de opdracht krijg je rond de 50 euro vrijwilligersvergoeding, soms kan dit wat meer zijn. Reiskostenvergoeding kunnen we meestal niet bieden. Als fotograaf, filmmaker en vlogger doe je je ding op events en daar pik je dus veel van mee. Als vormgever mag je ook gratis naar onze events. Daarnaast ontmoet je gave mensen en word je (nog meer) geïnspireerd om naar je eigen idealen te gaan handelen.

22_Seks is geweld(ig)_MECHNa events staat gezelligheid voorop en ben je dan ook uitgenodigd om een drankje te doen met de organisatoren en andere vrijwilligers. 

Geïnteresseerd? Solliciteer direct door Lauren te mailen met wat van je werk op lauren@doetankpeer.nl. Als je eerst nog vragen hebt mail dan ook of bel met Lauren: 0681497109.

Fotocredit: Designed by Freepik

Deel op: