Dagvrijwilliger

Vacature voor dagvrijwilliger op events.

Wat houdt het in?

BuddyPeer4Doetank PEER is dé organisatie voor no-nonsense happy activism. We geloven dat iedereen op een laagdrempelige en leuke manier kan meedoen aan een leukere, gelijkere, socialere wereld. Als dagvrijwilliger zorg je samen met andere vrijwilligers dat een event georganiseerd door Doetank PEER soepel verloopt op de dag of avond zelf.

We hebben vijf soorten events: brainstorms, trainingen, werkplaatsen, thema-avonden en festivals. Deze events vinden zowel s’avonds doordeweeks als s’avonds en overdag in het weekend plaats. Bij PEER vindt ongeveer elke maand een event plaats. We delen per event een aantal dagvrijwilligers in.

IMG_0446Wat verwachten wij?

Voor het event maak je als dagvrijwilliger samen met de organisatoren en andere vrijwilligers van tevoren de ruimte gereed. Denk hierbij aan zaken als koffie/thee zetten en het voorbereiden van benodigdheden voor de workshop. Ook ontvang je bezoekers zodra zij binnenkomen.

Tijdens het event begeleid je eventueel de workshopleider of presentator, hou je social media bij en regel je dat alles op locatie goed gaat.

Na het event ruimen we de ruimte op en drinken we gezellig een drankje samen om af te sluiten op de locatie of in de kroeg.

Wat krijg je ervoor terug?

Je mag gratis naar de events, je draagt op een laagdrempelige manier je steentje bij aan een betere wereld én je ontmoet gave mensen. Samen met de andere vrijwilligers en organisatoren zorg je dat er een wereldverbeterend event staat en achteraf vieren we dat door samen gezellig wat te drinken. Zowel nuttig als sociaal dus.

We zoeken enthousiaste mensen die graag hun handen uit de mouwen steken!

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct door Lauren te mailen op lauren@doetankpeer.nl met je motivatie. In de weken daarna zal een informatiebijeenkomst georganiseerd worden waarna je kan besluiten of het bij je past. 

Als je nog vragen hebt bel of mail dan met Lauren: lauren@doetankpeer.nl of 0681497109.

Deel op: