PEER-Brainstorm mannen en emancipatie

Wil je iets doen voor de wereld maar ga je niet tot actie over? Weet je niet hoe te beginnen? Te veel ‘peren’ op de weg? Dan is de PEER-Brainstorm wat voor jou!

In de PEER-brainstorm bedenken we acties voor een gelijkere wereld. Laagdrempelig en op onze eigen manier. Het thema van deze brainstorm is Mannen en Emancipatie: We bedenken acties om mannen te betrekken bij vrouwenemancipatiethema’s (denk aan loonkloof of alledaag seksisme) én bij mannenemancipatiethema’s (denk aan vaderschapsverlof), maar ook overlappende thema’s zoals consent. Hollaback!, dé organisatie voor straatintimidatie zal het onderwerp straatintimidatie pitchen. Je kan zelf een onderwerp pitchen of gewoon aansluiten in een brainstormgroepje van een andere initatiefnemer.

Het spreekt op de avond allemaal vanzelf. Het geheel zal worden begeleidt door een trainer. In Casco aan de Lange Nieuwstraat gaan we samen aan de slag! We werken met de “World Cafe” methode in kleine groepjes en zo word je geprikkeld om geïnspireerd te raken en je energie om te zetten tot actie!

Datum: Maandag 3 april

Time: 20.00 – 22.30, borrel tot 23:00

Location: Casco, Lange Nieuwstraat 7, 3512 PA Utrecht

Toegang: Gratis

Aanmelden: Hoeft niet, mag wel via Facebook

Deel op: