Anna van der Heide

Als socioloog met een master in sociaal beleid ben ik onder andere geïnteresseerd in genderrollen en seksuele rechten.

Anna van der HeideIk ben Anna van der Heide, 24 jaar uit Utrecht. Ik heb sociologie gestudeerd en ben nu bezig aan een master sociaal beleid, waarvoor ik stage loop bij Emancipator voor mannen en emancipatie. Ik ben erg geïnteresseerd in genderrollen, sekse(on)gelijkheid, seksuele vrijheid en rechten, en in acceptatie van (etnische/seksuele) minderheden. Ik help graag bij het haken van peren, borduren van activistische slogans, en doe graag meer ervaring op met het schrijven van blogs/teksten en het organiseren van acties in het algemeen.

Rollen: Dagvrijwilliger, Eventorganisator

Contact: anna@doetankpeer.nl

Actiegroep: Mannen & Emancipatie

Deel op: