Activistengedichten

Dont judge a book by its cover, but by its poetry

Waarom?
Activisme uit zich natuurlijk in vele vormen. De ene onderwijst, de ander staat op de barricade en sommige van onze Peren stoppen hun idealen en dromen in gedichten.

Wie en wat?
O.a. peertjes Jasper, Stefan en Elne droegen namens Doetank PEER gedichten voor op events & festivals en schrijven ook voor onze PEER-blogs. Zo belichten ze de persoonlijke kant van onderwerpen als gender, seksualiteit en diversiteit en hopen mensen te inspireren om allereerst naar elkaars verhalen te luisteren.

Zo droeg Jasper het gedicht Genderequality voor op het Gelijk=anders festival over genderdiversiteit.Regelmatig beginnen ze onze PEER-events met een eigen gedicht. Stefan geeft o.a. workshops waaronder op het Happy Activism Festival waarin hij wil laten zien dat dichten toegankelijk kan zijn voor iedereen.

Contact
Zelf ook gedichten schrijven voor onze blogs  en jouw verhaal delen? Stuur dan een mail naar Stefan (stafan@doetankpeer.nl).

òf

Schrijf je zelf geen gedichten, maar wil je wel iemand van PEER een gedicht laten schrijven of laten voordragen op jouw event? Mail dan info@doetankpeer.nl.

Deel op: